Om oss

Företaget grundades av Henning Jansson i början av 50-talet och drivs nu av andra generationen. Under åren som gått har vi samlat på oss en mängd erfarenheter som utgör en ovärderlig kunskapsbank i vårt ständiga arbete med att utveckla företaget. I dagsläget är vi 33st anställda som jobbar under samma tak.

Vår produktionsanläggning är komplett med en maskinpark som är helt anpassad för displaytillverkning.

DSC00157
DSC00206
IMG_1640_edited

Från idé till färdig konstruktion

I vårt trycksakshus arbetar alla tillsammans; konstruktörer, tryckare och formgivare tillsammans med originalare, ekonomer, projekt- och produktionsledare.

Det gör inte bara produktionen väldigt effektiv, det ger samtidigt våra kunder tillgång till all den kompetens som behövs för att hitta den lösning som är bäst ur alla perspektiv – den där idéer, hållbarhet, design och ekonomi möts.

Närhet

Vår produktionsanläggning ligger naturskönt med utsikt över vackra Bråviken. Här råder full arbetsro, något som både vi och de som kommer på besök brukar uppskatta.

Samtidigt är vi inte längre bort än att våra kunder, både i och utanför storstadsregionerna, finns nära. Det är viktigt för att den personliga kontakten och alla transporter ska fungera bra.

lokaler
DSC00145

Flexibilitet

Vår sammansvetsade organisation ger dig som kund full flexibilitet, eftersom vi kan vara väldigt snabba när förändringar behövs, oavsett om det gäller utförande, format, upplagor eller transporter.

Så tveka aldrig att höra av dig om du funderar över något! 

Precision

För oss är precision en fråga om professionalitet. Vi låter precisionen genomsyra allt vi gör - allt ska stämma.

Från det första mötet, till provtryck, tidsplan, offert, leverans och faktura. Så förvänta dig inga överraskningar från oss.

IMG_1619 (2)_edited
Lastbilen hemsida

Lagerhållning och packning

Ofta hjälper vi våra kunder med hela kampanjlösningar. Ibland handlar det om ganska skrymmande butiksexponeringar, som kan vara svåra för våra kunder att lagerhålla inför kampanjstart.

Vi hjälper dig gärna med både lagerhållning, packning och distribution. På så vis får du hela produktionen samlad på ett ställe och slipper en hel del administration.